سوپ قارچ و خامه
نوشته شده توسط : بابک د

مواد اولیه :


قارچ 200 گرم
آرد دو قاشق غذاخوري
كره 50 گرم
آب مرغ دو پيمانه
شير نصف پيمانه
جعفري خردشده يك قاشق غذاخوري
هويج رنده‌شده به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
خامه دو قاشق غذاخوري



طرز تهيه:

كره را روي حرارت آب و آرد را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. آب مرغ را كم‌كم مي‌ريزيم تا آرد گلوله نشود. شير را افزوده و هم مي‌زنيم تا كمي غليظ شود. سپس قارچ را اضافه مي‌كنيم. پس از پنج دقيقه جعفري را اضافه كرده و از روي حرارت بر مي‌داريم و با خامه و هويج آن را تزئين مي‌كنيم.





:: موضوعات مرتبط: آشپزی ایرانی , ,
:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 مهر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: